Hängselbyxor

Jag älskar hängselbyxor! Det är ju så gulligt. Och för Aaron som nästan tappar alla sina byxor är det också väldigt praktiskt. Annars tror jag många tycker det är lite krångligt med hängselbyxor. Men det är ju helt ärligt inte mycket jobbigare att dra ner än ett par vanliga byxor.

Jag tycker det är fint att styla som jag gjort här med en svart enkel tröja under. Men har även kört på skjorta under till Aaron nån gång när vi skulle iväg på kalas. En svartvit randig t-shirt är också väldigt fint!

1 Kommentar

  • Vilka sötknoppar! Och hej! Jag var helt fäst vid din blogg under en lång tid, älskade att klicka runt bland dina bilder och inspireras av allt det fina. Sedan kom väl livet lite emellan och under en lång tid har jag knappt tagit mig in på en endaste blogg (tyvärr). Nu hittade jag hit av en slump och hallå?! Den där Aaron var ju inte ens född sist jag var här och nu är han sådär stor? Och det finns två?! Oj vad tiden går! Mysigt att hitta tillbaka hit i vilket fall, hoppas sommaren är fin mot er. Tack för all inspiration du delar med dig av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *