Min torsdag

Igår jobbade jag min första dag hemma på riktigt med mina sociala medier. Något som jag annars gör på kvällar eller på dagen när barnen sover. Men förra veckan började barnen på förskolan så nu har jag en halvdag hemma som jag kan ägna åt mina kanaler. Så skönt att få lite gjort i lugn och ro när hjärnan är relativt pigg. Så här såg min dag ut igår.

Började med att redigera bilder och skriva ett blogginlägg. Älskar att kunna sitta hemma och jobba från soffan. Dock längtar jag efter sol och lite mer dagsljus. Ingen lätt tid på året att vara bloggare då man knappt kan ta några foton.

Gjorde ett snabbt ärende för Design Of och lämnade ett sideboard till Kajsa. Passade perfekt hemma hos henne. Efter det lunchade vi och pratade som vanligt en massa om sociala medier. Blir alltid lika inspirerad när vi pratat och jag kan prata i oändlighet om den här branschen.

Kolla Kajsas lägenhet. Hon har det så fint! Spana in hennes blogg för massa mysiga bilder från lägenheten och hennes liv.

Jag körde volanger och trasiga jeans. Älskar den här modellen och vill egentligen ha ett par exakt likadana fast hela. När jag köpte dom var de lite loose fit men det var en annan tid. Pre kids såklart. Jobbigt det där när knappt några byxor i ens garderob passar längre.

Klockan två hämtade jag barnen på förskolan och vi tog en lugn eftermiddag hemma. Efter middag och nattning av barnen fastnade jag i Aarons säng. Men tydligen inte han. Jag nattade mig själv medan Aaron, som tydligen inte tyckte han behövde sova, gick ner till Andreas i soffan.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *