Fix i trädgården

Imorgon är det midsommar och vi håller på för fullt här hemma med att förbereda inför festligheterna. Vi ska va 27 vuxna och 11 barn hemma hos oss från kl 13.

Jag tycker det är så roligt med stora midsommarfirande. Inte så ofta man samlas så många av sina vänner längre och speciellt inte med alla barn också. Förra året var både jag och Aston sjuka och tillbringade faktiskt midsommar på sjukhuset med middag på McDonalds efteråt. Så känns som jag längtar extra mycket efter denna dagen i år. Och vad som än händer kan den inte bli sämre än förra året.

Nu ska jag jobba några timmar till framför datorn sen blir det hämtning av barnen. Ett dopp i poolen. Ska bli 28 grader varmt idag. Och sen städning och laga mat resten av kvällen. Ge mig styrka!

5 Kommentarer

  • Hej! Vilken fin uteplats ni har! Jag googlade lite på segelduk på pergola och hamnade här på sin sida. Vi har en liknande pergola/uteplats och är ute efter en liknande lösning som er. Har du lust att berätta om er lösning? Vore väldigt tacksam!

    Vänligen/Ulrika Huss

    • Hej! Tack så mycket! Vi har köpt segelduk på Ikea, byggde pergolan efter måtten på segeldukarna sen fäst med krokarna man får till.

  • Hej. Tänkte ställa samma fråga som personen ovanför. Så då ställer jag en annan 😊. Hur agerar duken när det kommer mycket regn eller blåser mycket? Skulle man vilja ha en lutning så att vattnet rinner av lättare?

    Nu ett år senare, ångrar ni något eller är ni nöjda med denna lösning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *