Reatips

Inlägget innehåller annonslänkar.


// Solglasögon Weekday // Trenchcoat & Other Stories // Kavaj Lindex // Vindjacka H&M // Ribbad topp H&M // Joggingbyxor Adidas // Jeansskjorta Arket // Cykelbyxor Gina Tricot // Jeansjacka Weekday // Kjol & Other Stories // Beige jacka Weekday // Pumps med rosett H&M // Boots & Other Stories // Sneakers Adidas //

 


// Grå kavaj Arket // Blå kavaj Arket // Overall H&M // Grön blus Arket // Trenchcoat H&M // Jeans & Other Stories // Slingbacks H&M // Boots & Other Stories //

Midseason-sale är i full gång och jag har hittat riktigt bra reatips till er!

Jag måste erkänna att jag är lite dålig själv på att handla på rea men det beror mest på att det krävs tid att sålla ut godbitarna från mängden. Men nu har jag fixat den tråkiga biten åt er och som ni ser finns det hur mycket fint som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *