Önskelista

Inlägget innehåller annonslänkar.

Jag brukar faktiskt vara dålig på att komma på saker jag önskar mig i julklapp. Men i år har jag ansträngt mig lite och kom fram till att jag önskade mig en hel del. Ni kan se det här som tips till er själva att skicka vidare som önskelista eller om ni har någon kompis/familjemedlen med liknande stil som mig. Här finns något i alla prisklasser.

Svarta sneakers – Nu har jag gått med håliga sneakers i snart 3 år så börjar bli dags för ett nytt par. Mest sugen på att klassiskt par i platt modell. Mina från Vans har blivit för små efter graviditeterna.

My Residence – 2020 års inredningsbookazine från Residence eller några fina Coffe Table böcker.

Lampa – En bordslampa till nya skåpet på övervåningen. Vet inte exakt vilken men den här från Flos kan man ju alltid drömma om.

Skjorta – Vita skjortor är alltid ett måste i min garderob och den här med fransar var en rolig detalj tycker jag. Tänk att köra all in western och styla med mina vita cowboyboots.

Skrivbord – Ett hemsnickrat skrivbord av min kära man. Var inne på att hitta ett retro i sten. Men det blev tydligen för tungt att ställa på övervåningen säger mannen. Så ett i stil med det här från Atelier de Troupe hade varit fint.

Väska – En handväska i svart skinn i den perfekta storleken som går att hålla i handen. Den här från Acne får mitt hjärta att slå lite extra!

Keramik – Fina inredningsdetaljer/skulpturer i keramik. Älskar allt som Paula Atelier gör.

Poster – Det här med att vilja har posters på väggarna går lite i vågor för mig. Men nu känner jag att det är tomt på vissa ställen här hemma och allt från Wall Of Art gör att man vill täcka alla sina väggar.

Halsband – En klassisk länk i silver som varken är för kort eller lång. Gärna lite tjockare men inte för klumpig. Ja, lagom ska det vara alltså.

Tubstrumpor – Alltså tubstrumpor. Har alltid älskat och kommer nog alltid göra. Mina som jag använder nu sjunger på sista versen så det behöver uppdateras. Något fint tryck på är alltid välkommet .

Foundation – Varit sugen på ett Foundation Stick ett tag. Känns smidigt att applicera om man är på vift eller använda som concealer om sminket behöver bättras på under dagen. Har ni tips på något bra får ni gärna lämna en kommentar.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *